Våra kunder

Bland våra kunder finns såväl stora som små företag. Nedan finns några av de bolag vi samarbetar med.

IQITA AB

Leverantör och samarbetspartner inom IT, Print och AV teknik. Grundare Torgny Månsson har decennium av erfarenhet från branschen. Bolaget har sitt säte i Karlskrona, men marknadsplatsen i hela södra Sverige

FINQR AB

I vågen av digitalisering och automatisering bildades FINQR i december 2016. Idag är man leverantör av flera innovativa finanstjänster, t.ex. fakturahantering, inkasso & factoring.


Zimmermans Rekrytering & HR Konsult AB

Vi fungerar som din externa HR Partner med målsättningen att tillgodose de behov av hjälp din organisation har. Att arbeta aktivt med personalfrågor har vi en lång erfarenhet av. Vi tar med oss den, saltar den lite med nya tankar och låter även framtiden sätta viss ton i det vi tar oss för.

Brantu AB

Driven by a desire to develop information transparency and accessibility to emerging markets, we established Brantu; an e-commerce venture-building startup

HS Service & Support AB.

HS SoS AB bildades 1984 och är idag ett privatägt bolag med ca 500-550 anställda. I HS Service & Support AB finns det idag flera avdelningar vilka är fastighetsservice, måleriservice, hemservice, hemtjänst, städservice samt en serviceavdelning som utför allt från golvvård och storstädning till rivning, transport och sanering.

Helhjärtad Finans AB

Investmentbolag med basen i Lund, investerar främst i FinTech-bolag. Grundarna Claes Ramel och Carl-Henric Nilsson har tillsammans mångårig erfarenhet av bolagsbyggande både i teori och praktik.